Nederlands | → English

Alik Assatrian, kunstschilder en filmmaker in Den HaagAlik Assatrian

Curriculum Vitae

Mijn volledig CV met werkervaring en projecten kun je hier downloaden:

Download CV Alik Assatrian

Vanuit mijn achtergrond als kunstenaar, kunstdocent en begeleider bij Anders Bekeken, coach ik graag mensen. Het geeft mij veel plezier en voldoening om mensen te begeleiden en te zien hoe ze zich daardoor ontwikkelen.

Begeleiding van kunstenaars

Ik help beginnende en gevorderde/professionele kunstenaars in hun ontwikkeling, zowel op praktisch als op mentaal vlak. Ik heb velen op weg geholpen naar zelfstandig kunstenaarschap.

Ben jij kunstenaar en zit je vast in je ontwikkeling, weet je niet hoe verder, neem dan contact met me op. Ik help je graag je weg te vinden in je kunstenaarschap.

Begeleiding van mensen met dwanggedachten

DwanggedachtenDwanggedachtenNaast kunstenaars, begeleid ik - zowel vanuit mijn persoonlijke ervaring als vanuit mijn professionele achtergrond - mensen met psychische problemen, met name mensen die last hebben van dwanggedachten.

Een mens heeft ongeveer 6000 gedachten per dag. 5900 daarvan zijn negatief, dwangmatig en nutteloos. Het is niet zo vreemd dat een mens vaak slachtoffer van zijn eigen gedachten wordt. Vaak lijden mensen hun hele leven onder dwanggedachten, maar zoeken ze geen hulp omdat ze zich ervoor schamen. Ze denken: beter blijf ik lijden dan dat iemand anders weet dat ik zulke stomme gedachten heb.

Wat is een gedachte? Waar komen gedachten vandaan? Waarom zijn ze zo negatief? En wanneer wordt een gedachte een dwanggedachte die nooit ophoudt en angst oproept en je berooft van je levensenergie?

“Je bent niet je gedachten!”

Lijd je onder dwanggedachten? Ik weet hoe zwaar het leven is met dwanggedachten, en kan je helpen met de antwoorden op bovenstaande vragen. Je hoeft je niet te schamen. Want je bent niet je gedachten ! De nutteloze gedachtestroom is te stoppen.

Daarom wil ik je mijn persoonlijke hulp aanbieden. Ik hoef niet te weten wat de inhoud is van je gedachten. Als je dat wel wilt vertellen, wordt het in ieder geval zeer vertrouwelijk behandeld.

De behandeling is individueel. De kosten zijn in overleg. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een uur. Je bent vrij om te stoppen met de behandeling wanneer je zelf wilt.

Als je mijn hulp kunt gebruiken, neem dan contact met me op.